Algemene voorwaarden

GEGEVENS

Bedrijfsnaam
Esmee Luijpers Photography

Website
www.esmeeluijpersphotography.nl

Email
esmeeluijpersphotography@gmail.com

KVK 84885769
BTW-ID NL004035043B31

ALGEMEEN

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot. De fotograaf behoudt het recht informatie op de website ten alle tijden aan te passen. Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

DE FOTOSHOOT

Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor de fotograaf en de klant beiden schikt.

In het geval van een overmacht mag de fotoshoot worden afgezegd door fotograaf of klant. Er wordt dan -voor zover mogelijk- een nieuwe afspraak gemaakt.

BETALING FOTOSHOOT

De klant krijgt na de fotoshoot een factuur die binnen 14 dagen voldaan dient te zijn. De klant ontvangt de foto’s zoals in de fotoshoot vermeld alleen nadat hij de factuur betaald heeft.

Bij afspraken over een ‘per uur’ prijs wordt op de dag zelf de tijd bijgehouden en op de factuur aangepast ten opzichte van de offerte.

KLACHTEN

Klachten dienen uiterlijk binnen 7 dagen na het geleverde werk meegedeeld worden.

Bij klachten kan er contact met de fotograaf worden opgenomen en wordt bekeken in hoeverre een herhaling van de fotoshoot mogelijk is.

DE FOTO’S
Na de fotoshoot krijgt de klant binnen 7 werkdagen de bewerkte foto’s in hoge resolutie aangeleverd via WeTransfer, mits de factuur voldaan is.

Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant Esmee Luijpers Photography de toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals portfolio, sociale media, eigen gebruik en eventuele toekomstige activiteiten.

Wil de klant zijn foto’s niet online terug zien, dan wordt dat uiteraard gerespecteerd. De klant geeft dat schriftelijk aan binnen 7 dagen na de fotoshoot.

Er worden geen onbewerkte foto’s geleverd.

De fotograaf blijft te allen tijde eigenaar van alle foto’s. De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale media of elders op internet. Het is voor de klant niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciële) bedrijven zonder toestemming.

ZIEKTE OF VERHINDERING

Aangezien Esmee Luijpers Photography een eenmanszaak is, is er geen vervanging op het moment dat de fotograaf ziek is of door privé omstandigheden is verhinderd. De fotoshoot zal dan geannuleerd worden en indien mogelijk verplaatst. 

ANNULERINGSKOSTEN

Het moment waarop de klant doorgeeft de fotoshoot te willen verzetten of annuleren, bepaalt de annuleringskosten. Dit zijn kosten die de fotograaf al heeft gemaakt voor de opdracht (planning, contact onderhouden, apparatuur en vervoer regelen/gereed maken, enz,). Op het moment dat de fotoshoot verzet wordt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Hieronder ziet u een overzicht van de annuleringskosten.

Annuleringskosten

7 dagen of meer voor aanvang:         geen kosten
2 tot 6 dagen voor aanvang:               10% van het vooraf overeengekomen totaalbedrag
24 uur of korter voor aanvang:           25% van het vooraf overeengekomen totaalbedrag

Interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met mij op!
Klik hier

06-20378347

esmeeluijpersphotography@gmail.com

KvK 84885769

2024 © Esmee Luijpers Photography
error: Content is protected !!