Theater/Concert fotografie

Bij Esmee Luijpers Photography kun je ook terecht voor het fotograferen van bijvoorbeeld concerten, musicals en voorstellingen. Zo kun je achteraf nagenieten van jouw optreden doormiddel van de mooiste foto’s en ze delen met al je familie, vrienden en volgers. Of misschien zijn de foto’s wel perfect om een impressie van een optreden te laten zien op je website.

Geen voorstelling is me te gek. Van concerten tot musicals, ik doe het allemaal. Ondertussen heb ik hier dan ook al jaren ervaring mee. Door mijn jarenlange ervaring ben je er dan ook van verzekerd dat je hoge kwaliteits foto’s onvangt die overal voor te gebruiken zijn.

Vul vandaag onderstaand formulier nog in om de mogelijkheden te bespreken voor het vastleggen van jouw concert of voorstelling!

Interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met mij op!
Klik hier

06-20378347

esmeeluijpersphotography@gmail.com

KvK 84885769

2024 © Esmee Luijpers Photography
error: Content is protected !!